Въоръжени обраха за втори път игрална зала "Диамант" в Кючук Париж за по-малко от месец. 20 дни след като игралната зала на бизнесмена Петър Бончев  бе нападната, въоръжени мъже отново влезли в казиното на "Пере Тошев", научи TrafficNews.bg. Двама маскирани нахлули в помещението и поискали оборота. Единият грабител бил въоръжен с пистолет, с който заплашил мъжа, а другият с помощта на отвертка се опитал да отвори чекмеджето, където били оборотните пари. Служителят се противопоставил на грабителите и се стигнало до физическа саморазправа, но въпреки това те успели да изтръгнат чекмеджето с 800 лева оборот и избягали.

От игралната зала за пореден път заявиха , че "нищо не е станало". 

На 4 януари мъж с маска  влязъл в помещението с игралните машинки около 4 часа сутринта. В този момент в залата нямало клиенти. Той насочил пистолет срещу крупието и поискал оборота. След отказ на 63-годишния служител да се подчини, грабителят го ударил по главата с оръжието, взел около 1100 лева и избягал. На пострадалия е оказана медицинска помощ на място. Първият грабеж все още не е разкрит

Конкуренти от бранша смятат, че причината за двата поредни обира е мижавата охрана на обекта. "Не може да оставиш пенсионер да пази игрална зала и да не вземеш никакви мерки за охрана" коментират от бранша. Другата причина е , че в залата често залагали наркозависими. 

За първия обир - четете ТУК

TrafficNews.bg