Момичето, ударено на надлез "Родопи", е откарано в болница без опасност за живота, предаде репортер на TrafficNews.bg от мястото на събитието. Девойката е шофирала "Фиат Пунто", когато заради техническа повреда, колата спряла. Тя слязла от автомобила, без да включи аварийни. "Шофирах в лява лента, с около 50 км/час, когато видях спрялата кола. Натиснах спирачка, но заради мократа настилка, колата не спря веднага. Ударих пунтото, а то пък удари момичето, което бе отпред", разказа водачът на Фолксвагена. 

"Шофьорката бе във видимо стабилно състояние, вероятно има травма на ръката", коментираха пътните полицаи, които са пристигнали първи на мястото на инцидента. Линейка е откарала пострадалото момиче, на място екип прави замервания на спирачния път на фолксвагена. Шофьорът на фолксвагена е тестван за алкохол и пробата е отрицателна. Момчето е от Пловдив.

"Наскоро купих Голфа, все още не съм сменил регистрационните му номера" , коментира младежът пред репортер на TrafficNews.bg. 

Полицаите казаха за TrafficNews.bg, че ситуацията е много сложна и дълго време ще се изясняват обстоятелствата по случая.

Движението в района постепенно се нормализира. 

Още за катастрофата четете ТУК!

TrafficNewsd.bg