Тримата охранители  Владислав Додов, Георги Янков и Татян Николов, които са обвинени за смъртта на 30-годишната Пенка Симова от столичния квартал Орландовци, окончателно остават в ареста. Според съда има достатъчно събрани доказателства, че те са съпричастни към убийството. Има опасност и да извършат друго престъпление, предвид жестокостта на нанесения над Пенка брутален побой.
 
Тялото на ромката беше намерено със завързани със свински опашки ръце на улица в Орландовци. Веднага след това семейството на жертвата разказа пред TrafficNews, че смята, че убийството е извършено от въпросните охранители на бившия месокомбинат "Родопа". Преди да месеца гардовете пребили Пенка и брат и, а за назидание дори остригали жената.
 
Жертвата била наркоманка и събирала отпадъци по кофите, за да издържа себе си и сина си. Често ходела за желязо и във вече неработещия месокомбинат в квартала.
 
Според обвинението във фаталната вечер тримата охранители, вкарали Пенка на територията на завода и два часа я налагали с бухалки и ритници. Аутопсията установила, че Пенка има счупен череп, множество равни по тялото и че двете и ръце също били потрошени.