Баща и син Боюклиеви, осъдени за убийството на бизнес партньора си в Нареченски бани, искат по-леки присъди. Севдалин и Марин бяха признати за виновни за тежкото престъпление след близо една година съдебна сага. В средата на февруари Боюклиеви получиха своята присъда. Севдалин бе наказан с 20 години затвор, а синът му с 16 години лишаване от свобода. И двамата при строг режим на изтърпяване.  

Виновни! Убийците на бизнесмена в Нареченски бани получиха тежки присъдиБаща и син Боюклиеви бяха признати за виновни по обвинението, че са убили съдружника си по особено мъчителен начин

Припомняме, че баща и син Боюклиеви бяха изправени пред съда по обвинение, че в съучастие умишлено са умъртвили 47-годишния си съдружник. 

Младенов имал съмнения за извършени злоупотреби от неговите съдружници и затова поставил камери в обекта. Той направил и ревизия, при която установил липсите. Вечерта на 21 март 2018 г. между него и двамата обвиняеми избухнал скандал. Севдалин и Венцислав се сбили, а в ръкопашната свада  се намесил и Марин. Побоят е бил брутален, но все пак Венцислав е бил жив, преди да бъде завлечен в задна стая на заведението, където е бил довършен чрез силни удари с  греда, крак от гардероб и тъпата част на брадва. 

След това двамата поставили найлонова торба на главата на Венцислав, завързали я с въже, сетне омотали целия труп със завеса от ресторанта, а отгоре го опаковали с плътен найлон. Намотали още един кат въжета и привързали към жертвата тежест, а след това го натикали в огромен бидон. 

Те качили на колата си опакованият труп и го изхвърлили в река Чепеларска, на около 5 километра по-нагоре от селото, в посока Смолян. След това изгорили дрехите на мъртвия и някои от своите.  

Баща и син Боюклиеви натикали трупа на Венцислав в бидон, изгорили дрехите му ВИДЕОКамера е запечатала зверския побой, Севдалин и Марин са в ареста

Медията ни научи, че веднага след процесът, убийците са подали жалби до Апелативен съд за намаляване на наказанията. Роднините на Венцислав Младенов също са подали жалба до въззивната инстанция. Макар в пледоарията си представителят на почерненото семейство да не конкретизира какво наказание трябва да бъде наложено на Боюклиеви, то пред висшите магистратите е депозирана молба за максимално наказание спрямо баща и син.

Предстои делото да бъде насрочено в Апелативен съд. Какви доводи ще бъдат представени от страните и какви ще бъдат исканията на убийците, предстои да разберем.