Делото срещу ходжите Лили, Надя и Гюлмаз продължава днес  в Пловдив с разпит на свидетели. Делото срещу три от най- прочутите врачки от клана Събеви тръгна преди месец  в Пловдив.  Известните ТВ гадателки ходжа Лили, ходжа Надя и ходжа Гюлмаз бяха арестувани през юли 2013 година . Трите практикуват от години,  прибират пари от хора от цялата страна, купуват си ефирно време в телевизии , за да рекламират услугите си. Работят необезпокоявани до момента, в който не прецакват жестоко две семейства от Раковски.

Семейството от Раковски  губи 34 000 лева в пари и златни бижута. Те обаче не са единствените жертви. Измамените са много, от цялата страна. 

Ходжите продължават да работят, докато самите те не се хващат на въдицата, заложена им от репортер. Лиляна и Надя са арестувани в пловдивския хотел "Новиз".

Трите ходжи са роднини от прочутия клан Събеви от Северна България. Гюлназ /Гина Събева/ е сестра на прочутия Емин ходжа /Емил Събев/.Ходжа Надя (Надежда Събева) й е мащеха, а Кадън ходжа Лили (Лиляна Събева) й е леля.  Кланът обитава няколко луксозни къщи в село Горно Оряхово.

Въпреки , че трите ходжи твърдят , чие са безработни,  те се явиха в съда със защитници- трима известни адвокати.  Делото започна при закрити врати, за да не се изнасят „тайни от интимния живот на хората”.  На жертвите или на ходжите обаче, не стана ясно. 

TrafficNews.bg