Тялото на Момчил Семерджиев  е открито точно под надписа на Младежкия хълм, научи TrafficNews.bg. Трупът на 20-годишния студент от Пловдив беше открит снощи от властите. Той е паднал от скалите на тепето в трудно достъпен район. Южният склон на Младежкия хълм крие много опасности, заради необезопасените пътеки и липсата на каквото и да е било осветление нощно време.

"Дано да е нещастен случай и да не се окаже накрая, че някой му е помогнал, като го е бутнал", разказа пред TrafficNews.bg възрастна жена, която всяка сутрин се разхожда до върха  хълма.

Повечето хора излезли на разходка, вече знаеха за трагедията от снощи и за издирването на Момчил, което продължи две седмици.

От прокуратурата съобщиха за TrafficNews.bg,  че по обед ще оповестят повече информация за случая. 

Както вчера ви съобщихме,  в намереното тяло били открити документите на младежка, както и мобилния му телефон.  По първоначални данни няма следи от насилие, възможно е да е паднал от скалите. 

Тялото бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията. Заедно с униформените били и две поемни лица, които вероятно са открили тялото.

Припомняме, че Момчил изчезна преди две седмици при изключително странни обстоятелства. За последно той е бил видян на Альоша, а след това се обадил на брат си, че няма ключове. Оттогава нямаше и следа от него.

ВИДЕО вижте ТУК!

TrafficNews.bg