Свиреп уличен бой се е разиграл днес посред бял ден в Кючук Париж, съобщи за TrafficNews.bg очевидец на мелето. Свидетелят разказва за младеж, който пребил две момчета, а след това се качил на колата си и си заминал.
Инцидентът станал около 9.30 сутринта на ул. "Димитър Талев". Таксиметрови шофьори и няколко минувачи станали очевидци на побоя, но никой не се намесил. Ето какво разказва свидетелят:

"Здравейте, не мога да повярвам в каква скапана държава живеем. Станах свидетел на уличен бой в Кичука (по точно до закуските "пазете тишина"). Преди 15 мин момче със синя хонда сивик беше спрял посредата на пътя и се биеше с други две момчетата. Може да се каже че двубоя беше доста атрактивен и Силвестър Сталоун би завидял за перфектната сцена за новият му филм на " Непобедимите". Най - интересното беше, че движението беше доста затруднено зареди сивика, колите едвам се разминаваха, свириха но никой не спря и дори имаше две таксита спрени на закуските, но никой не отиде да ги разтърве само гледаха отстрани като дори май и единия започна да снима с телефона си.

Опитах се да отида да ги разтърва, но момчето което беше с колата дори скокна и на мен, явно двамата му съперника не му стигаха. Просто нямам думи накрая момчето ги наби и се качи в колата и все едно нищо не е било."

Според свидетелят двете момчета били видимо пияни. Не е ясно какъв е поводът за скандала, но единият от тях е казал нещо на шофьора на хондата, който бил спрял на пешеходна пътека и изчаквал някаква жена да премине.
След размяна на няколко реплики, той изскочил от сивика и започнал да налага двамата. Побойникът бил с шапка на "Ювентус" и сиви дрехи.
На този етап не е ясно дали потърпевшите са подали жалба в полицията.

TrafficNews.bg