Животът на 44-годишния бизнесмен от Кърджали Аднан Юсеинов, който причини мелето на пътя за Хасково, е вън от опасност, научи TrafficNews. Мъжът е настанен в УМБАЛ “Свети Георги”, направени са му няколко операции. Юсеинов е със 7 счупени ребра и 2 счупени крака. Бизнесменът е пазен в болницата от двама полицаи.

Все още не са излезли кръвните му изследвания за алкохол и наркотици.

Пътникът в таксито-ковчег се прибрал за малко в България, шофьорът на БМВ-то е в комаВ пловдивската „КИА" е пътувало и дете, което е невредимо

Името на Юсеинов фигурира в няколко фирми като собственик или управител, като основните дейности на дружествата са свързани с търговия, продажба на стоки от собствено производство, внос, износ, производство и търговска дейност с всички видове промишлени, хранителни и селскостопански стоки, превоз на пътници и товари на територията на страната и чужбина, посредническа, складова и търговска дейност, ресторантьорство и хотелиерска дейност, организиране и извършване на шивашка дейност, както и търговия с дрехи, облекла и аксесоари.

Част от фирмите, в които е съдружник, се занимават със строителство, обзавеждане и търговия с недвижими имоти.

Както TrafficNews съобщим шофьорът на автомобила БМВ със софийска регистрация, е причинил тежката катастрофа с двете жертви край Пловдив. Той е предприел неправилно изпреварване, след което се блъснал в таксито с кърджалийски номера и след това е последвал удар в КИА-та с пловдивска регистрация. В пловдивския автомобил е пътувало и дете, което е невредимо.

Шофьорът на БМВ-то виновен за смъртта на двама души в таксито ковчег край ПловдивТой е в тежко състояние в болница

От екип на спешна медицинска помощ на място е констатирана смъртта на двамата мъже от таксиметровия автомобил - 31-годишния водач и пътник, а Юсеинов бе откаран в болница с опасност за живота. 

Припомняме, че единият загинал е Салиф Тефик, който е гурбетчия в Австрия. Той се прибирал при семейството си в кърджалийския квартал „Боровец“. Другият загинал е 31-годишният таксиметров шофьор Сурай Расим, който отишъл по поръчка да прибере Салиф от летището в София.

Той живеел от около 10 години в Австрия. Съпругата му била там, той решил да се прибере, за да види родителите си.

Таксиметров шофьор и клиентът му са загиналите в катастрофата край ПловдивЕдин човек е в тежко състояние