Любовна драма предизвика служител в охранителна фирма да пребие 16-годишен младеж. Всичко станало заради момиче в Сандански. 20-годишният охранител Димитър Ангелов, с прякор Чушката, качил в служебния автомобил 16-годишен младеж и го набил, съобщава Струма.бг.

Момчето, след като е освободено от похитителя, се прибрало вкъщи, родителите му видели следите от насилие и след като разбрали какво се е случило, притеснени, съобщили в полицията за инцидента.

Веднага след сигнала органите на реда задържали двамата служители на охранителната фирма, които били на смяна - Димитър Ангелов и Н. Башев, и ги отвели за разпит в полицейското управление. След като шефът им Пене Алексиев, който е бивш криминалист, разбрал за случая, веднага отстранил Д. Ангелов от работа.

"Охранителите се назначават след специален подбор, не съм очаквал такова поведение от Д. Ангелов, досега той се е държал като съзнателен служител, затова постъпката му ме изненада. Веднага го отстраних от работа, извършваме вътрешна проверка на случая, но охранителят ще бъде уволнен. Недопустимо е да разчиства някакви лични отношения, още повече като ползва служебната кола. Лично разговарях с родителите на потърпевшото момче, дори ги посъветвах да подадат жалба и да си търсят правата. Нито един работодател не желае служителите му да го злепоставят, но и никой няма гаранция, че това може да му се случи", заяви Пене Алексиев.

Според запознати, екшънът се разиграл около 5 часа призори в неделя. 16-годишният младеж и приятелката му се прибирали от нощно заведение в града. Охранителят, който таял чувства към същото момиче, издебнал опонента си, след като изпратил приятелката си, и започнал да се заяжда с него в района на градинката над бул. „Свобода“.

Стигнало се до сериозен скандал, разярен сотаджията качил насила момчето в служебния автомобил и го закарал извън града, където го набил. Колегата му се опитал да го усмири, но безуспешно. При опит да го хване, за да не удря момчето, той дори отнесъл удар по погрешка.

Полицията разследва инцидента, уведомена е и прокуратурата в Сандански. 

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg