С няколко изстрела е бил ликвидиран собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов, твърди "24 часа". Два от куршумите са се забили в главата на бизнесмена, останалите са попаднали в тялото. 

Антов е един от най-известните дизайнери в страната. Той стана популярен с това, че обличаше елита на България.

При него са идвали Цветан Цветанов, Любен Дилов - Син, Евгени Минчев, Иван и Андрей, националните отбори на България за игрите в Баку, Валентин Михов, бащата на Илия Павлов - Павел Найденов и други. Той обличаше и талантите в предаването "Х фактор", както и звездите в "Като две капки вода".

Изпълняваше и специални поръчки за някои от министерствата.Неговата фирма "Агресия" е официален представител на в България на реномираната американска марка– „Polo Ralph Lauren- Blue Label", както и на "Армани", "Дзеня" и други.

Една от неговите дизайнерски къщи се намира в столичния квартал "Надежда", има още два магазина в столицата и още един в Пловдив.

Около 19,00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване. Тази сутрин е намерен убит в Бистрица.

Още новини ТУК

TNS.bg