Три буса с жандармеристи охраняват кравефермата край село Болярино заради заплахи от местни жители, че ще я запалят с цел омъщение.

До тук се стигна, след като собственик на кравеферма, който е и арендатор на земеделска земя в село Болярино, Община Раковски, прегази крадец в опит да го прогони от терена му.

Кипърецът Димитракис Пирилис хванал двама братя и техен приятел от ромски произход да косят люцерна от неговия терен, научи TrafficNews.bg

На 500 метра от кравефермата той ги подгонил. С джипа си ударил единия от братята, който паднал на земята. После се върнал назад и го прегазил още два пъти и така го убил намясто.

Бизнесменът е задържан и отведен за разпит. Срещу него ще бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство по особено жесток начин.

Леко пострадал е и друг крадец, който е с драскотини.

Случката се е разиграла в събота срещу неделя около 1 часа след полунощ.

През април 2015 година фамилната къща на кипърския бизнесмен в Болярино е била запалена и изпепелена. Изгоряла била цялата покъщнина. Тогава той твърдеше, че причината е отмъщение.

Очаквайте подробности! 

Влизат нощем вкъщи, с оръжие, плашат… Ти скачаш, стреляш – неизбежна самоотбрана е!Предложенията в НК бяха внесени след като пловдивски лекар застреля в двора си крадец