Сиана от агенция "Вижън", която доскоро печелеше пари от наивници, е изнервена на TrafficNews.bg за разкритията срещу нея. След като от TrafficNews.bg ви показахме как чрез Фейсбук псевдоагенция за момичета на повикване печели пари няколко "балъка", решиха да пробват услугите на Сиана Николова. Срещу изпращане на 80 лева за пътни и 8 лева за транзакция по „Уестърн Юнион” получавате обещания за Анале*н се*с, Фре*ска любов, Ора*на любов , взаимна фре*ска и много други екстри.
Наш читател, за когото ви разказахме още вчера, решил да поръча секси мадамата веднага. За съжаление остана излъган и освен с желанието да си повика момиче остана и без 88 лева.  ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

За да докаже, че е платил на момичето, "клиентът" ни изпрати и снимки на транзакцията, с която показа, че наистина направил превод на исканите 80 лева.



След като от TrafficNews.bg ви показахме за измамата на агенция "Вижън" стана ясно, че няма как човекът, който стои зад профила на Сиана да получава доходи по лесния начин. Това предизвика и остри коментари срещу сайта ни от името на "моделката":


TrafficNews.bg вече описа схемата, по която се мамят наивниците и разкри, че измамницата /или измамникът/ ползва снимки от профила на румънската сексбомба Ингрид Роксана Мюлер – изключително популярна в северната ни съседка. Момичето не е нито актриса, нито певица, но има внушителен брой почитатели- 126 000 души я следват в социалната мрежа.

В крайна сметка се оказа, че не само профила, но и секс офертите са фалшиви. Истински са само ужилените.

 За пореден път предупреждаваме всички наши читатели да не изпращат пари за подобни предложения на профили, свързани с имената Сияна Николова, Ренета Тошкова или момичета, работещи с псевдо-агенцията "Вижън"!

 


TrafficNews.bg