Двама души са задържани с наркотици в Пловдивско. В Районното управление в Карлово са започнати две досъдебни производства за притежание на наркотици. Вчера на булевард “Освобождение” в Карлово полицаи проверили лек автомобил мерцедес. 36-годишният водач от село Васил Левски направил опит да се освободи от 1.42 грама марихуана. При последвало претърсване в колата му били намерени 0.700 грама амфетамин.

По същото време от жилището на 26-годишна жена в Сопот разследващите са иззели 0.178 грама амфетамин. С полицейски заповеди двамата извършители са задържани за денонощие. Случаите са докладвани в районната прокуратура.

Трима нарушители са заловени по пътищата през изминалото денонощие. Петнадесет минути след полунощ днес служителите на реда в Раковски установили, че 24-годишна жена управлява лек автомобил БМВ под въздействието на наркотични вещества.

Три часа по-късно на булевард “Македония” в Пловдив за проверка бил спрян лек автомобил мицубиши. 48-годишният водач бил тестван с дрегер за алкохол и резултатът бил 1.35 промила. Предната вечер около 21.20 часа със същото нарушение бил заловен и 27-годишен от Първомай. На кръстовище в града той управлявал мотопед без регистрационни табели след употреба на алкохол - 1.21 промила. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg