Ден след като зададохме въпроса проституция или измама  са обявите на еротичната агенция „Вижън” , която използва фейсбук , за да набира клиенти, вече имаме отговор.  Предложенията са абсолютна измама, а зад фалшивите профили на служителките на „Вижън” , стоят изпечени мошеници, които са си организирали стройна схема за прибиране на пари от балами.  С нас се свърза пловдивчанин, който изкушен от обещанията за нестандартни удоволствие и секси позите на  компаньонката Сияна Николова, потърсил услугите й.

Мъжът се свързал с нея на фейсбук страницата й и я поканил за един сеанс. Сияна веднага се отзовала , обяснила му , че „по изключение е свободна” и му дала име на което да приведе 80 лева за пътни.

Отказала офертата му да й изпрати кола и шофьор, като му обяснила че пътува с охрана.  Пловдивчанинът веднага отърчал до най- близкия офис на  „Уестърн Юнион” и платил исканата сума плюс 8 лева такса за превод.  След това се изкъпал и зачакал…. Михаля. Час по-късно той установил, че изкусителната Сияна му е блокирала профила и той няма връзка с нея.

„Не ми се мисли по колко души на ден  се вързват на тези измишльотини.  А после няма как да се оплачат, тъй като не могат да отидат в полицията и да се оплачат , че са платили на проститутка, а тя им е вързала тенекия.  Схемата не е кой знае какво , но няма хващане” възмущава се опареният пловдивчанин, който иначе се има за тарикат и смята , че трудно може да бъде подведен.

TrafficNews.bg вече описа схемата, по която се мамят наивниците и разкри, че измамницата /или измамникът/ ползва снимки от профила на румънската сексбомба Ингрид Роксана Мюлер – изключително популярна в северната ни съседка.  Момичето не е нито актриса, нито певица, но има внушителен брой почитатели- 126 000 души я следват в социалната мрежа.

В крайна сметка се оказа, че не само профила , но и секс офертите са фалшиви. Истински са само ужилените.  

 

1.                                                             2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3.                                                                 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5.                                                               6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 7.                                                            8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 9.                                                                  10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още за измамите на еротичната агенция четете ТУК и ТУК!

TrafficNews.bg