Появиха се зловещи подробности за страшната трагедия в Приморско, завършила със смъртта на 18-годишно момче. Новите детайли бяха обявени от говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева.

18-годишен младеж загина на водна пързалка в Приморско, друг е с опасност за животаМомчето е било застигнато от свой връстник в аквапарка

 „На 8 август около 15.09 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в аквапарка в града, при който тежко ранени са двама 18-годишни младежи от компания, летувала на квартира в Приморско.

 Единият от младежите е от Стара Загора, а втория от село Кирилово, обл. Стара Загора“, уточни Рандева, цитирана от Фокус.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които констатирали, че младежите са пострадали при спускане по атракцията „Цунами“.  Единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея.  Откарани са с екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас, като 18-годишния младеж от село Кирилово, въпреки оказаната му медицинска помощ, починал от нараняванията си. На другото момче след преглед в УМБАЛ – Бургас е подписал декларация за отказ от хоспитализация и напуснал болницата. Към момента продължава огледа на местопроизшествието. 

Иззети са видеозаписи от камерите в Аквапарка „Аква Планет“. Разпитват се свидетели на инцидента.  Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.