Жена от Русе е убита, арестувани са двама мъже. Това съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, цитиран от БТА.

                                                                                   
Той обясни, че началото на разследването е поставено на 14 януари тази година, когато е подаден сигнал за изчезването на съпругата на русенския бизнесмен и председател на групата от общински съветници от ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян.

"Извършени са много следствени действия до момента. Събрани са много доказателства. Вече има привлечени двама обвиняеми, които са задържани за срок от 72 часа. Те признават авторството си", обясни прокурор Георгиев.

Обвиненията срещу тях са за отвличане, за грабеж на сумата от 65 000 в левове и в евро от дома й, както и за убийство квалифицирано като "с цел прикриване" на другите престъпления.

"Организирани са екипи за разследване и екипи от прокурори. Продължаваме да работим и в момента, като извършваме едни от най-важните следствени действия. При първа възможност ще ви дадем допълнително информация", обясни прокурор Георгиев.

Убиха и разчлениха собственичка на аптеки в Русе и съпруга на съветник от ГЕРБАрестувани са двама мъже, които са взели 30 000 лева от убитата жена