20-годишният Петър Милушев е сложил край на живота си снощи в апартамента, в който е живеел с родителите си. Момчето се е простреляло, докато родителите му били в съседната стая. След изстрела момчето е успяло да живее едва 4 часа, но в болницата издъхнало. Оставило е предсмъртно писмо, съдържанието на което полицейските служители пазят в тайна, засега.

Трагедията се разиграла снощи около 18 ч. в апартамент от блок в квартал "Запад". Момчето е син на полицейски служител- един от най-добрите и образцови полицаи. Бащата Йордан Милушев е служител на КАТ- Пловдив. До скоро е работел в централното РПУ в Асеновград.

Той е завършил гимназиалното си образование преди година в Асеновград. След това е започнал работа във фабрика за детски пюрета в града. Петър Милушев не е бил конфликтна личност и не имал агресивно поведение, твърдят съседи. Все още не е ясно какво го е подтикнало да предприеме стъпката към самоубийство.

„Истинска трагедия за семейството, никой не е очаквал, че 20-годишният младеж ще извърши подобно деяние”, споделят пред репортер на TrafficNews още живущи в квартала.

Петър е единствено дете в семейството. Версиите за самоубийството, по които ще протече разследването, са няколко, като разследващите изключват наркотици или други психотропни вещества. Предполага се, че лична история е повлияла за взимането на такова крайно решение от страна на момчето.

Проведен е разпит с колега на Петър. Той разказал, че по никакъв начин асеновградчанинът не е подсказал с поведението си, че е решил да се самоубие.

ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДНЕС ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg