7 удара с нож и куршум в сърцето. Така е бил убит дистрибуторът, открит мъртъв  днес край Плодовитово. За жестокото престъпление на пловдивчанина TrafficNews.bg писа първи.  

 Вчера сутринта дистрибуторът е тръгнал с пикап, натоварен   с алкохол и хранителни продукти в посока Първомай. След като в късния следобед клиентите започнали да звънят във фирмата, че не са получили заявената стока. Вечерта пикапът бил намерен на пътя Пловдив -Чирпан.  Стоката била непокътната, но от шофьора нямало и следа. Сутринта бил направен оглед на района и тогава полицаите са открили тялото на жертвата. Трупът бил открит в калната нива. Младежът бил намушкан с нож многократно и прострелян в сърцето. 

Ако нападението е бил с цел грабеж, то е останало недовършено, тъй като стоката и оборота, който дистрибуторът пренасял били непокътнати. Пикапът му е бил натоварен с алкохолни напитки, а освен това вече бил оставил поръчка и имал в себе си 6 000 лева. Друга мистериозна подробност е , че при огледа полицаите са намерили два пирона, забити в гумата му, а два от болтовете били свалени. Наблизо обаче нямало крик или друг инструмент, който да покаже, че шофьорът е слязъл да сменя гума. 

Жестокият сценарий , по който е извършено убийството, според експерти говори за личен мотив. Този, който е нападнал пловдивчанина, вероятно е искал да му отмъсти за нещо.  По случая работят криминалистите от РУП- Чирпан. 

Убитият е служител на  търговска компания от Пловдив, която се занимава с дистрибуция на алкохол и кафе.

TrafficNews.bg