Пловдивският районен съд решава дали да остави за постоянно в ареста 32-годишният шеф на стриптийз клуб "Бътерфлай" -Аксел Стоичков. Срещу него има повдигнато обвинение за трафик на хора с цел развратни дейности, а за това престъпление Наказателния кодекс предвижда от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лева глоба.

Поради спецификата на производството и вероятността да бъдат огласени интимни подробности от личния живот на момичета, магистратите определиха делото да се гледа при закрити врата, без присъствието на медии.

Според Районна прокуратура- Пловдив шефът на стриптийз клуба е предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Кактo TrafficNews съобщи едната от тях е 18-годишна ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението.

Шефът на "Бътерфлай" в Пловдив използвал ученичка за секс в клуба си, арестуван еТанцьорките са разпитани и освободени

Припомняме, че управителят на нощното еротично заведение бе арестуван на акция в малките часове на 19 март, като в този момент в заведението се е намирала и 18-годишната ученичка.

При проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив освен 32-годишният управител са арестувани още няколко лица, в това число и танцьорки. След като работещите там момичета са били разпитани са освободени.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на А.К., извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

Окачвайте решението на съда!

Полицейски акции в "Плазма" и "Бътерфлай", има арестуваниОчаква се официална информация от прокуратурата