Шефът на стриптийз клуба "Бътерфлай" е арестуван, след като ученичка е хваната да прави секс с клиент в заведението, научи TrafficNews. 32-годишният управител А.К. е обвинен за трафик на хора с цел развратни дейности, а за това престъпление Наказателния кодекс предвижда от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лева глоба.

Според Районна прокуратура Пловдив шефът на стриптийз клуба е предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях е 18-годишна ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението.

Управителят на нощното еротично заведение е арестуван на акция в малките часове на 19 март, като в този момент в заведението се е намирала и 18-годишната ученичка.

Полицейски акции в "Плазма" и "Бътерфлай", има арестуваниОчаква се официална информация от прокуратурата

При проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив освен 32-годишният управител са арестувани още няколко лица, в това число и танцьорки. След като работещите там момичета са били разпитани са освободени.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на А.К., извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

А.К. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Според документите за категоризация на еротичния бар, обектът е собственост на "ТРИМОНЦИУМ ПРИНЦЕС ХОТЕЛ" АД, а е стопанисван от фирмата "Бътерфлай 2" ООД, която е със седалище във Варна. Според търговския регистър управител на дружеството е Мирослав Младенов, а собственици са той и Ивета Делийска. Обвинителният акт обаче е спрямо 32-годишен управител на самото заведение в Пловдив. 

Действията по разследването продължават.