Работници на общинското предприятие „Комунална дейност“ се сбиха на паркинг пред блока на единия мъж в Козлодуй. Инцидентът е станал около 8 часа тази сутрин пред блок №1 в ЖК-3-Север, когато Александър Флоров излизал от дома си.

Той бил причакан там от двама души – мъж и жена. Според съседите, мъжете си разменили няколко остри реплики, след което нападателят съборил Флоров на земята и започнал да го налага с метална тръба по главата. По неофициална информация участниците в инцидента са се познавали, като всички работели в общинското предприятие „Комунална дейност“, но какъв е поводът за кавгата им ще се установява.

Веднага след побоя пострадалият е транспортиран във филиала на Спешния център, където след указаната му медицинска помощ, е освободен за домашно лечение.

„Няма опасност за живота му. Консултиран е с хирург, нараняванията са на главата му, като раната е 6 см., залепена е, не е загубил съзнание и няма по-сериозни проблеми. Направени са му снимки и всички необходими лекарски интервенции, след което е пожелал да бъде освободен ”, каза фелдшерът Николай Ончев.

Още новини ТУК

TNS.bg