Изчезването на още една жена се прехвърли в сметката на милиардера Робърт Дърст, съобщават американските медии. Припомняме, че един от наследниците на най-богатата нюйоркска фамилия собственик на недвижими имоти за 7 милиарда долара бе задържан преди 2 седмици за убийството на жена си през 1982 година, личния си пиар през 2000 и свой съсед.

Предполага се, че Дърст е свързан с изчезването на млада студентка от колежа Мидълбъри в щата Върмонт през 1971 година. Името на младата жена е Лин Шулц.

„Знаем за връзката на Дърст с изчезването на г-ца Шулц от доста години и работим с различни външни агенции да я проследим”, каза шефът на полицията в Мидълбъри Том Ханли.

В онова време Дърст въртял магазин за здравословна храна. Шулц била видяна за последно да закусва пред обекта му. Храната й била купена от магазина на Дърст. След това младата първокурсничка потънала вдън земя.

През 1992 година делото за Лин Шулц било отворено отново по неизвестни засега причини. Макар то никога да не е било класифицирано като убийство, то си остава и досега най-известният неразрешен случай в щата Върмонт.

 

Още новини ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg