Пребиха и ограбиха млад бургазлия насред центъра на града. Инцидентът е станал тази сутрин около 02,00 часа до църквата „Света Богородица“, съобщиха от пресцентъра на полицията.31-годишният мъж се прибирал към дома си, когато на кръстовището на улиците „Лермонтов“ и „ Митрополит Симеон“ е бил нападнат от двама непознати младежи. Те му нанесли няколко удара с крак в областта на ребрата и започнали да претърсват джобовете му. В себе си пострадалият имал мобилен телефон и портфейл със сумата от 12 лева, съобщава "Флагман".


Нападателите се издирват по описание на жертвата от служителите на Първо РУП-Бургас.

Припомняме, че на Коледа двама криминално проявени цигани от кв. Горно Езерово пребиха по същия начин 65-годишна бургазлийка в ж.к. „Възраждане“. Единият от тях грабнал чантата й, в която били личните вещи на жената, мобилен телефон и сумата от 35 лева, а след това и двамата започнали да я налагат с юмруци в главата, съборили я на земята, а след това избягали.

Служителите на Първо РУП-Бургас обаче разкриха бързо престъплението и задържаните рецивидисти направиха пълни самопризнания и върнаха откраднатите вещи.

Още новини ТУК

TNS.bg