Журналистите, пострадали при катастрофата вчера, са в много тежко състояние. Това каза д-р Донка Минкова от проф. д-р „Параскев Стоянов" Ловеч, съобщава бтв. Вчера те са били консултирани с неврохирург, след което ебила отхвърлена възможността да се проведе някаква операция по отношение на черепно-мозъчната травма на Светломир Генев.

И двамата са с гръден капак, с множество счупвания, Любомир Янев е със счупен десен крак и тежък гръден капак, Светломир Генев е с гръден капак, със чупен долен крайник. Състоянието им е много тежко, обясни д-р Минкова.

След консултация с проф. Радев, който е завеждащ КАРИЛ на университетската болница в Плевен, е решено тази сутрин те да бъдат транспортирани за УМБАЛ-Плевен, тъй като вчера не са били в стабилно състояние, допълни д-р Минкова.

Момчето от другата кола е в най-стабилно състояние, каза още тя. То е с перфорация на черво, опериран е, има счупен таз и счупен крак, но това ще бъде в малко по-следващ етап след като се възстанови малко от коремната операция.

Диджей Теди Джорджо за катастрофата в Ловеч: Беше жестоко!

TrafficNews.bg