Млад мъж е бил пребит на бензиностанция OMW пред автогарата във Варна, съобщава varnautre.bg. По данни на полицията става дума за скандал между две компании, който прераснал във физическа саморазправа. В резултат е пострадал един от участниците, който обаче пак според полицията няма сериозни наранявания, въпреки ударите, които е отнесъл.

Обстоятелствата се изясняват, а участниците в инцидента се установяват, посочиха още от областната дирекция на МВР във Варна. Инцидентът е станал малко след 19.30 ч.

Друга версия разказа читател, който е станал свидетел на инцидента. По думите му четирима около 20-годишни роми са нападнали малко по-голямо от тях момче, на видима възраст около 24 - 25 години, с цел обир. Те го обградили и започнали да го налагат. Виждайки какво се случва, на помощ се притекли добре облечен възрастен господин - клиент на бензиностанцията, 20-годишен минувач, таксиметров шофьор и свидетелят, който разказа за инцидента.

След като нападателите усетили, че се стичат хора, които да помогнат на жертвата, те побягнали през бул. „Владислав” в посока Максуда.

„Когато се приближих видях, че пострадалият е сериозно наранен в областта на главата”, разказа свидетелят на събитията. Момчето не успяло да проговори, за да обясни какво се е случило, но показвало и дърпало ланеца на врата си. „Затова предполагам, че нападателите са искали да го вземат”, коментира още очевидецът. Според събралите се хора не било изключено жертвата да е и наръгана. От полицията отрекоха пострадалият да има прорезни рани.

Инцидентът е станал точно пред камерите на бензиностанцията, откъдето са повикали полиция.

Още новини ТУК

TNS.bg