Пловдивската полиция откри за по-малко от 24 часа и наказа водачът, шофирал безразсъдно по бул. "Шести септември". Преди ден TrafficNews публикува снимки и видеа, които показват подвизите на  заможен мъж от ромски произход.  На тях младият тиктокър обичайно снима скъпи коли и безразсъдно шофиране.

Едно от тях отпреди 6 дни – точно ден преди фаталната катастрофа в София. На него се вижда, как Карабей  младши стои на предната седалка и записва действията на шофьора. Колата ускорява по бул. „6 септември” до Семинарията и с бясна скорост минава на червено, като от най-дясната лента, завива наляво към Тунела.

От други видеа на двамата тиктокъри се вижда как мерцедес се форсира по празния бул. „Христо Ботев” към Бетонния мост.  На други кадри се вижда как и младият Карабей се учи да кара, докато баща му е в колата, макар хлапето да няма повече от 14 години.

Служители на ОД МВР Пловдив са установили собственика на автомобила - "Порше Панамера". Той не е баща на момчето, а друг негов близък - 23- годишен младеж. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата за извършените нарушения. След като изтече срокът , предвиден за обжалване, водачът ще получи наказателно постановление.