Синовете на Тодор Атанасов-Томито Черния, който бе арестуван при спецакция на полицията в Бургас тази сутрин, също са сред задържаните. 27-годишният Томи Атанасов и брат му са изведени от домовете си. След тях е задържан и бащата. Претърсени са апартаментите и автомобилите на тримата мъже, акцията в Бургас все още не е приключила. Задържани има и от фенклуба на "Левски" на ул."Хаджи Димитър" 3. По непотвърдена информация в някои от проверените адреси са открити наркотици и оръжие, пише 24 часа. 

Над 10 души арестувани при спецакцията в Бургас, проверява се и фен клуб на “Левски“Причината за арестите е наркоразпространение

Атанасов-баща е добре известен в Бургас, той се занимава с търговия на имоти и автомобили. Преди няколко години бе разследван за лихварство заедно с шефа на федерацията по ММА Любен Джубрилов, но впоследствие беше оправдан. Името на сина му Томи изплува през 2013 г., след спречкване с двама братя в бургаски мол. Днешната акция е по линията на наркоразпространението и е под надзора на спецпрокуратурата.