Общо 50 души, от които около 30 военнослужещи от 61-Стрямска бригада Карлово, полицаи от Хисар, доброволци от местната власт и ловци предприеха тази сутрин масирана акция в Красновския балкан съобщиха разследващи. 

Вече 12-ти ден продължава търсенето на безследно изчезналия Петър Желязков от Пловдив. Следите на 55-годишният мъж се губят от 1 август, пише Блиц. Желязков бил на разпивка с ловната дружинка на хисарското село Красново, в която членувал. 

Той се напил, скарал се с колега и напуснал компанията. На сутринта жена му Анка подала сигнал, че не се е прибирал. От тогава в издирването се включиха стотици хора, следово куче, екипи на Гражданска защита, ловци и доброволци, но следа няма. За жалост вече търсим труп, а не жив човек. 

Никой не може да оцелее толкова дни без вода и храна в балкана, коментират притеснени хора от селото. Според тях не е възможна версията Желязков да е хванал гората и да е избяга. Той нямаше някакви големи проблеми, не знаем да е имал скандали в семейството или парични неволи. Така че вероятно е претърпял инцидент и е загинал, казаха още местните. 

СНИМКА: Блиц

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg