Дрогиран до козирката с коктейл от различни видове наркотици е бил пловдивският студент Момчил Семерджиев, който бе открит мъртъв на 4 октомври т.г. в подножието на Младежкия хълм в Пловдив. Пробите са показали и наличие на халюциногенни гъби в тялото му, съобщава 24 часа. Съдебни медици са потвърдили новината, която внася обрат в разследването.

Преди 2 месеца от прокуратурата твърдяха, че Момчил не е употребил дрога. Халюциногенните гъби предизвикват пълна неадекватност и липса на каквато и да било ориентация. По тази причина и Момчил се е озовал на стръмните скали на Младежкия хълм в града след 1,30 ч през нощта срещу 19 септември. Малко преди това се обадил на по-големия си брат Явор, че се намира пред блока им в кв. “Кючук Париж” след разходка с приятели на друго тепе - Бунарджика.

Според запознати именно там студентът от Техническия университет се надрусал. Той се разделил с компанията си и се прибрал в своя квартал. Тъй като нямал ключ, позвънил на Явор да му пусне от терасата. Братът обаче бил на гарата, където изпращал гаджето си, и му поръчал да го изчака 15-20 мин. Когато си дошъл, Момчил го нямало.

17 дни от младежа нямаше следа. Трупът му бе намерен под скала на Младежкия хълм от случайни минувачи. Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.

Други новини от Пловдив и региона гледайте в емисията на Трафик ТВ:

Още новини четете ТУК

TrafficNewS.bg