66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното си внуче в Монтана и нарани жестоко съпругата си с метална тръба по време на семеен скандал, е починал в „Пирогов".

Припомняме, че нападението беше извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното дете било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Той беше настанен в "Приогов" с 30% изгаряния, а автомобилът му е изгорял напълно.

6-годишното момченце издъхна на 3 януари без да дойде в съзнание. Детето беше в болница в кома с тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка и с много други наранявания по главата и тялото. То беше оперирано по спешност и лекарите направиха своевременно всичко възможно за спасяването му, но травмите бяха несъвместими с живота.

Жената на Димитър продължава да е в критично състояние в болницата в Монтана, направени са й няколко операции, но все още има опасност за живота й.

Мъж преби с метална тръба внука и съпругата си в Монтана, опита се да се самозапалиРанените са настанени с тежки черепно-мозъчни травми