27-годишен мъж остава за постоянно в ареста, заради това, че е държал заключена в дом в Кърджали 39-годишна жена в продължение на около 6 месеца, като през това време я водил при "клиенти", за да проституира и прибирал парите от сексуалните сделки. 

По искане на Районна прокуратура-Кърджали съдът определи мярка за неотклонение “задържане под стража" спрямо мъжа за това, че за времето от септември  2017 г. до месец февруари 2018 година, противозаконно лишил от свобода 39-годишната жена, като деянието е извършено по мъчителен и опасен начин.

Обвиненията обаче не се изчерпват с това. Установено е, че жената е била малтретирана, нанасяни са ѝ сериозни телесни повреди. Той е обвинен и за това, че през 6-те месеца я е склонявал към проституция, като деянието е извършено с користна цел. В същия период мъжът се издържал чрез парите, които жената заработвала като проститутка под негово давление.

По делото е установено, че за посочения по-горе период, в гр. Кърджали, 39-годишната жена била извеждана от дома, в който е била противозаконно лишена от свобода, единствено, за да бъде свождана към проституция. Обвиняемият не я е оставял без наблюдение в нито един момент, включително и докато е била с „клиенти“.

Обвиняемият редовно нанасял побой на жената, а твърдял пред близките си, че искал да се ожени за нея. По делото се извършват процесуално-следствени действия.