Пийнал пловдивчанин вилня в пловдивският клуб „Паша”. Мъжът строшил няколко чаши и бутилки скъп алкохол. За хулиганската си проява той бе арестуван и глобен със 150 лева.

Пиянската проява е станала миналата събота, в малките часове на нощта. В бара пловдивчанинът бил с компания. Забавлявайки се, мъжът обърнал няколко питиета. В един момент под влияние на алкохола той счупил умишлено няколко чаши и бутнал бутилки от бара.

Тъй като създал смут сред посетителите, охранителите на Паша дошли да изведат буйния мъж навън, но той започнал да ги обижда.

Действията на пловдивчанина не останали незабелязани от стотиците посетители на бара, както и на персонала. Веднага била повикана полиция, която отвела пияния мъж в близкото районно.

Няколко дни по-късно, вече изтрезнелият мъж се изправи пред съда. Той е бил обвинен в непристойно поведение и дребно хулиганство. Пред магистратите той обяснил, че се е държал агресивно заради солидното количество алкохол, което е изпил. Още на следващият ден след инцидента той съжалил за всичко, което е направил и дори предложил да заплати счупените чаши и алкохол. Извинение получиха и охранителите, обсипани с обиди и псувни.

Пловдивчанинът не е осъждан и няма криминално минало. Живял е по домове за сираци, но в момента работи и има семейство. Поради тези смекчаващи вината обстоятелства, съдът реши да му наложи единствено глоба в размер на 150 лева