Таксиметров шофьор е задържан в полицейския арест във Видин – съобщиха от Областната дирекция на МВР в крайдунавския град. Задържането станало заради скандал с друг шофьор, завършил с бой.

Сблъсъкът между двамата станал на кръстовището на улиците „Цар Александър Батемберг” и „Цар Александър” във Видин. Според събраните до момента данни таксито внезапно спряло, създавайки условие за евентуален пътен инцидент. 38-годишен водач на „Хонда” направил забележка на 22-годишния таксиметров шофьор, който в отговор му нанесъл удар в лицето и избягал.

Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ, като след извършен медицински преглед е констатирана фрактура на носа. Мъжът е освободен за домашно лечение.

Таксиметровият шофьор е издирен и задържан за срок до 24 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Видин. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор, образувано е досъдебно производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Снимка: Архив

Взрив, срутвания и смърт на магистралата - всичко за черния петък в Пловдив гледайте в ЕМИСИЯТА на TNS TV:

Още новини ТУК

TNS.bg