Районна прокуратура осъди по бързо производство 21-годишен пловдивчанин, шофирал с превишена скорост по пловдивски булевард. Митко Бошнаков, за чиито своеволия на пътя медията ни писа неколкократно, е осъден да заплати 2000 лева глоба. Той е лишен от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година.

Митко, видя ли какво остана от Рейндж роувъра на Кристиан?Младеж постоянно се хвали в интернет, че шофира с превишена скорост по пловдивските булеварди

Осъденият за пътно хулиганство сам е признал вината си и се сключил споразумение с прокуратурата. Митко е признат за виновен за това, че на 20 април 2024 г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, при управление на моторно превозно средство – лек автомобил, марка „Мерцедес“. Както TrafficNews писа Бошнаков управляваше автомобила по бул. „Цариградско шосе със скорост от около 127 км/ч, многократно надвишавайки разрешената максимална скорост от 50 км/ч.

Той засне и видеоклип на действието си, с което е създал сериозна опасност за живота и здравето на останалите участници в движението и на граждани, казват от прокуратурата.

С над 100 км./ч в града: Мощни мерцедеси превърнаха булевард в Пловдив в писта от „Бързи и яростни”Младежите могат да понесат жестоки санкции от органите на реда