41-годишната Александра Барбара Фулара, която бе обявена за издирване, след като не се прибра при децата и съпруга си на 30 юни в поморийския хотел „Инкогнито”, бе открита при поредно претърсване на гористите местности на полицейските служители, съобщава Флагман.бг

Служители на Районно управление – Поморие и служители от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас при претърсване на боровата горичка между къмпинг "Европа" и ваканционно селище "Сънсет Ризорт” край Поморие на едно от дърветата забелязали да виси човешко тяло. Гледката е била ужасяваща.

По скелета имало множество разложени части, липсвала е коса.

Трупът е идентифициран по дрехите, с които е била облечена и вещи, посочени от съпруга й непосредствено след изчезването й. 

Именно чрез тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас издирваше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе обявена за издирване, след като привечер на 30 юни бе напуснала хотел „Инкогнито” в Поморие и оттогава бе в неизвестност. Предвид разложеното тяло татуировката обаче е  изцяло изчезнала. 

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето и след 18 юли издирването бе насочено на части към гористите местности близо до Поморие.

След огледа на тялото в боровата горичка е установено, че няма данни за насилие, нито обяснение кое е довело жената до тази ужасна развръзка.