Айтозлията Ружди Ахмед, който работи като охранител в "Аватари СОТ", преби 57-годишен мъж пред култовото заведение „Арт”. Боят е станал в събота срещу неделя вечерта, съобщи Флагман.бг.38-годишният охранител се скарал с млад мъж в заведението, разказаха очевидци на скандала. 57-годишният Иван Димитров, известен сред местните жители като Иван Гайдата, в това време бил с приятели на съседната маса. Той решил да защити младежа и направил забележка на охранителя Ружди, при което той побеснял. Започнал да удря и блъска Гайдата, след което го извадил навън, където боят продължил. Иван Димитров решил да отстъпи и да не прави проблеми, тъй като е по-възрастен, затова прибрал вещите си и тръгнал пеша към дома си. Малко преди да стигне до там обаче до него спряла служебна кола – сива тойота. От нея слезли трима мъже – Ружди Ахмед и още двама охранители. Те започнали да нанасят отново удари върху айтозлията, като за целта си помагали с метални палки и тръби.

От ударите Иван Димитров изпаднал в безсъзнание, била извикана линейка. Наложило се няколко души да помогнат за качването му в нея, за да му бъде оказана медицинска помощ. Днес предстои съдебен лекар да издаде експертиза за състоянието му. По време на боя имало и много свидетели.

Ружди Ахмед в момента е задържан в полицейското управление в града. Срещу него ще бъдат повдигнати обвинения за злоупотреба със служебно положение, тъй като снощи той е бил на работа. Фирмата, в която работи – "Аватари Сот", от около година е наета от заведението, за да бди за спокойствието на клиентите му.

Това не е първата подобна проява на охранителя. Преди време с бокс натрошил млад мъж от града, който работи като тенекеджия, припомня бургаският сайт. 

TrsfficNews.bg