"Дима беше жена с много силен характер. Никога не  е показвала, че е в депресия или че има някакъв проблем. Не вярваме сама да е сложила край на живота си. По-скоро е нещастен случай" коментираха за TrafficNews приятели на 28-годишната Димитрина Манджукова, която днес сутринта бе открита мъртва в Гребния канал в Пловдив. Трупът на момичето бе открит от патрул на Общинска охрана и изваден от водолази от Гражданска защита. 

При първоначалният оглед не са открити следи от насилие.

Тепърва полицията ще установява свидетелите, които са видели Димитрина последни. Също така трябва да бъде уточнен часа на смъртта. Едно от предположенията на водолазите е, че момичето е паднало или скочило от моста, а течението е повлякло тялото в посока хангарите. 

Димитрина Манджукова  е родом от Смолян, учила е в Техническия университет в столицата. След това се е преместила да живее в Пловдив. "Беше много умна и принципна. Отстояваше мнението си, харескваше екстремните спортове. Караше лонг борд и сноуборд" разказват нейни познати. Те недоумяват какво се е случило с приятелката им. Предполагат, че е станала жертва на нещастен случай. "Може да е загубила съзнание и да е паднала" предполагат приятелите й. 

Очаквайте подробности!

 

 

Младо момиче е намерено удавено в Гребната база в ПловдивНе са открити следи от насилие