Наивен мъж приюти непознат младеж, вероятно воден от плътски страсти. Старозагорецът обаче платил презскъпо за доверчивостта и мераците си. Младият мъж не само не се отблагодарил подобаващо на благодетеля си, но го пребил и ограбил. На 10 декември около 3,40 ч. във Второ РУП – Стара Загора е получено съобщение за лице, което е заявило, че му е нанесен побой от неизвестен извършител. На място е установено , че потърпевшият е Д.Н. на 53 г. от Димитровград, който посочва ,че около 02,00 ч. в близост до жп гарата в града се е запознал с лице от мъжки пол на видима възраст около 20 г. и го е поканил да пренощува в квартирата си в мазе на жилищен блок, съобщава Блиц.

По-късно, след възникнал скандал между двамата, непознатото лице е нанесло побой на Д.Н., който заявява, че е изпаднал в безсъзнание, а след като се е свестил е установил, че му липсват ключ за лек автомобил, сумата от 35 лв., ключове за квартирата, два мобилни телефона и лек автомобил „Роувър”. 

Д.Н. е настанен в МБАЛ – Стара Загора с три пукнати ребра, комоцио, кръвонасядания в областта на лицето. В последствие в резултат на проведените ОИМ е издирен лекият автомобил, изоставен до кръстовището на бул. „Славянски” и ул. „Св.От.Паисий”. По случая е образувано ДП. Работата по установяване самоличността на извършителя продължава.

TrafficNews.bg