Млад мъж се обеси в жилището си в Пловдив, научи TrafficNews.bg. Божидар Наталиев е живеел в сграда срещу Ректората на Пловдивския университет на булевард "Цар Борис III Обединител".

Вчера вечерта около 9.30 в полицията е получен сигнал, че от апартамент се носи силна миризма вече втори ден. На мястото е изпратен патрул, който е разбил вратата. Вътре е намерено тялото на Наталиев. Трупът вероятно е престоял 3 дни, предполагат съседи от блока.

Божидар живеел на първия етаж, а жилището му било предоставено от жилфонд. Безработен от много време, а доходите му били главно от заплатата на жената, с която имал връзка. Преди месец обаче тя го е оставила. От тогава той бил посърнал и правил опити да се съберат.  Дамата обаче така и не се върнала при него.

„Не излизаше често, беше затворен човек. От два-три дни обаче не го бяхме виждали. С другата съседка си мислихме, че може да е направил някаква глупост, но не го вярвахме, докато не викнахме полиция и те не го откриха мъртъв”, коментираха съседи на починалия.

Във фаталната вечер съседите вече били притеснени, тъй като Божидар не отговарял  на звънеца на вратата, а в апартамента светело.  Телефонът му  също бил изключен. След като полицията влиза в апартамента вижда мъжа обесен на лост на вратата, който поставил, за да тренира.

На място пристига и лекар от съдебна медицина. Според него ставало въпрос за самоубийство.

Жената, с която живеел е била уведомена за инцидента и повикана да дойде в апартамента. При гледката жената припада. Дори тя не е предполагала, че той може да направи подобно нещо, коментират още от блока. 

Oще новини ТУК

TrafficNews.bg