Лекар сложи край на живота си , като скочи от общежитията на Медицинския университет на на ул. "Царевец". 29-годишният д-р Тодор Симеонов се е самоубил само часове след последното си за 2014 година дежурство в клиниката по вътрешни болести на МБАЛ "Свети Панталеймон" /Втора градска болница/, научи TrafficNews.bg. 

Младият лекар завършил Медицинския университет в Пловдив, а една година специализирал в болницата в Търговище. От две години работел в Пловдив, бил във Второ вътрешно отделение на Втора градска. Колегите му го познавали като приветлив и любезен мъж, затова новината за фаталното му решение се оказала истински шок за тях. "Д-р Симеонов бе много отдаден на работата си, всички смятахме че го очаква добра кариера" коментира негов колега. 

Лекарят не бил женен, живеел със сестра си в общежитията на "Царевец". Родом е от Омуртаг, където живее семейството му. Родителите са освободили трупа му от Съдебна медицина веднага след аутопсията. Младежът е погребан на 2 януари в родния си град. 

Причината за фаталното му решение обаче не е ясна. Докторът не е оставил предсмъртно писмо. Разследващите смятат , че Симеонов е имал някакви лични проблеми. 

 

TrafficNews.bg