44-годишният карловец Стефан Видолов е задържаният за въоръжения грабеж в бензиностанцията на "РИФ" в село Труд тази нощ, научи TrafficNews. Мъжът нахлу въоръжен с пистолет и противогаз в обекта, стреля по служителя и ограби касата. Няколко часа по-късно бе задържан от пловдивската Криминална полиция. 

Мъжът живее в Карлово и е добре познат на полицията. Той е криминално проявен с дебело досие. Срещу него има повече от 20 заявителски материала. Карловската и Хисарската полиции го разследват за 16 кражби и други престъпления. Бил е служител в същата бензиностанция и познавал добре обекта. 

Както TrafficNews съобщи тази нощ бандит с противогаз е ограбил бензиностанция до Пловдив . 

Около 2 часа през нощта мъжът нахлул в бензиностанция "РИФ" в село Труд. Той бил с противогаз и и въоръжен с газов пистолет. Стрелял във въздуха, а облакът от газовия патрон обезвредил дежурния служител.  Той за минути загубил ориентация, а междувременно нападателят го блъснал на земята. Влязъл зад щанда, взел ключа от касата и я отворил . Извадил оборота от вечерта,  около 1 500 лева и побягнал навън. 

Междувременно служителят успял да намери паник-бутона и след 3 минути на място пристигнал патрул на охранителната фирма, с която фирмата собственик имала договор. Сотаджиите повикали и полиция. Служителят дал информация за автомобила на бандита и той веднага бил обявен за издирване. 

Бандит с противогаз и пистолет стреля в бензиностанция край Пловдив! ВИДЕО от нападениетоНападателят обезвредил дежурния на обекта