Ревност е основният мотив за убийството на 28-годишната Фанка, по който работят разследващите, предаде репортер на TrafficNews. Криминалисти откриха тялото на младата жена, заровено в барака в необитаема къща. По първоначални данни, бившият съпруг на жената- Александър Пашов е направил пълни самопризнания за извършеното престъпление.

Повече от 3 часа продължи огледът на мястото, където е намерено тялото на младата майка в пловдивското село Пъдарско. То вече е предадено за аутопсия на Съдебна медицина

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я определят като добро момиче.

Откриха мъртва изчезналата Фани, мъжът ѝ е в ареста28-годишната жена е в неизвестност от петък сутринта

Фанка Ангелова бе в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Тя е работела в Индустриалната зона на село Стряма. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, след като близките ѝ безуспешно опитвали да се свържат с нея. Първоначално в селото се носила версия, че тя е избягала.

Фанка тръгнала за работа от Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена е за издирване от близките ѝ на 26 ноември.

В деня на изчезването, след като не отива на работа, работодателят започва да ѝ звъни, но тя не вдига. След това телефонът не отговарял.

Близки и роднините на жената първи са започнали издирване, като са тръгнали по обичайния ѝ маршрут и открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Кметицата на село Пъдарско също изказа най-искрени съболезнования на семейството. "Никой човек не заслужава по насилствен начин да изгуби живота си", допълни тя.

"В един период от време тя не живееше с него и беше в Пловдив и от известно време се премести тук с майка си. Какво да кажа за нея - много кротка и много възпитана жена. Днес една грижовна майка беше лишена от възможносатта да се грижи за децата си. Такъв случай до сега не помня да е имало", допълни още Мария Вълева.

Кметицата каза и че, мъжът не е бил конфликтен.

"Имали сме нормални отношения като съседи. До сега не са постъпвали оплаквания да е бил агресивен. И тя не е подавала сигнали до мен - нито устно, нито писмено", каза още Вълева.

Втори ден издирват изчезналата Фани, мъжът ѝ дава показания в полициятаБлизките ѝ все още нямат никаква следа и информация за жената