Фанка Атанасова, която изчезна преди два дни, е открита мъртва, научи TrafficNews. По информация на медията ни, тялото на младата жена е намерено тази сутрин. Подозира се убийство. Съпругът на жената е задържан за разпит в полицията. Според местните двамата са били разделени. 28-годишната жена има две деца на 8 и 14 години.

Както по-рано съобщихме, в Пловдивското село Пъдарско вече втори ден има засилено полицейско присъствие и униформени заедно с близки и познати на изчезналата Фани я търсиха от петък сутринта. Издирването е приключило тази сутрин, когато е било намерено тялото на младата жена. 

Втори ден издирват изчезналата Фани, мъжът ѝ дава показания в полициятаБлизките ѝ все още нямат никаква следа и информация за жената

Фанка Иванова Атанасова /28г./ тръгнала за работа от село Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена за издирване от близките ѝ на 26ноември.

В деня на изчезването, след като не отива на работа, работодателят започва да ѝ звъни, но тя не вдига. След това телефонът не отговарял.

Нейни близки започнали да я търсят, минавайки по обичайния път на жената. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той е бил с леко открехната врата. По-късно са открити телефонът ѝ и дамската ѝ чанта.