Петима извършители на кражби са установени от служители на полицейските управления в област Пазарджик. В РУ-Пещера бил получен сигнал от управител на офис на мобилен оператор в града. Апаш успял да задигне от стелаж в офиса мобилен телефон на стойност 400 лева. Криминалисти от управлението извършили необходимото и скоро бил заловен 42-годишен пещерец. Той предал доброволно откраднатото устройство.

От търговски обект за маркови стоки във Велинград била извършена кражба на дамска рокля и чехли на обща стойност около 280 лева. Полицаите в курорта бързо спипали извършителките , които се оказали 45-годишна жена от Пазарджик и 13-годишно момиче.

Криминалисти от РУ-Пазарджик получили сигнал за извършена кражба на мобилен телефон на улица в областния град. Органите на реда скоро установили, че автор на посегателството е 56-годишен пазарджиклия.

Вчера следобед апаш проникнал през служебния вход на драматично-кукления театър в Пазарджик. От там била извършена кражба на мъжки велосипед, собственост на 60-годишен мъж. Автопатрул при районното управление реагирал незабавно и минути по-късно бил спипан друг 60-годишен мъж, който доброволно предал на униформените откраднатото колело. По всички случаи се водят досъдебни производства или преписки.