Любовен екшън, съпроводен с куршум и кръв, разтърси село край Лом. Млад и безнадеждно влюбен мъж, разочарован от любимата си жена, се гръмна пред нея, но оцеля. Драмата се е разиграла в село Василовци, на 15 км от Лом в края на миналата седмица.

34-годишният Радослав К., който живеел само с двете си деца, от няколко години имал връзка с омъжена жена. Двамата кроели планове да избягат от малкото село и да заживеят далеч щастливи с обичта си. Любимата му обаче така и не напуснала семейството си, а Радослав се почувствал предаден и изоставен.
След като погълнал според познатите му бутилка джин за кураж, мъжът влязъл в магазина, където изгората му била продавачка, извадил пищов и се прострелял в главата. Самоубиецът е бил транспортиран в болницата в Лом, лекарите успели да го стабилизират, пише BulNews.

„Пациентът е в добро състояние, животът му е вън от опасност! Но няма здравни осигуровки!”, казаха от болницата. Радослав е стрелял с преработен газов пистолет, уточниха полицаи. Младият мъж от години е безработен, жената му го напуснала, като му оставила двете им деца. Преди време починал и баща му, а майка му заминала на работа в Италия, за да помага на сина и внучетата. Радослав се грижел много добре за децата, но самотата го съсипвала, разказаха негови близки.

„Най-голямата грешка в живота е, че търсех нещо истинско сред фалшиви хора!”, написал във Фейсбук мъжът преди да се реши на отчаяната си постъпка.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg