Мъж се удави на плажа на Камчия. Около 11.10 часа днес е подаден сигнал за човек, лежащ на пясъка, който не проявява признаци на живот. На място е изпратена линейка, съобщи "Варна утре"."Дошлите на място полицай отцепиха част от пясъчната ивица, където е трупът. Тялото престоява там втори час, докато дойде трупна линейка на Съдебна медицина, която да го отнесе. На плажуващите пък се налага да заобикалят, на излизане от водата, за да не се натъкнат на трупа", разказаха свидетели, който са на плаж в района. "Тялото на мъртвия е облечено с жълт потник и къси сиви панталони. То не е покрито, само на лицето има преметната кърпа", разказаха още очевидците. 

Самоличността на мъртвия все още не е установена. Той е на видима възраст около 40 години, съобщиха от полицията. По първоначални данни няма улики за престъпление, най-вероятно удавеният е бил плажуващ. 

Междувременно малко след 12:30 часа на плажната ивица на Камчия пристигна екип на Съдебна медицина. Тялото обаче все още не е вдигнато, тъй като предстои оглед на местопроизшествието.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg