Черни часове по пътищата на Северозапада. Тежка катастрофа е станала вчера на изхода на Криводол, съобщи tribali.info. При адския сблъсък е загинал на място 37-годишен мъж с инициали И.К. от село Ракево. Трагичният инцидент е станал около 14.30 часа. Лек автомобил „Мерцедес" преминавал по новия мост на Криводол и се движел в посока към съседните села, когато шофьорът изгубил контрол над управлението на возилото и изхвърчал от пътното платно и след няколкократно преобръщане се приземила в изорана нива. Немското возило, което е с ловешка регистрация, се е преобръщало повече от 30 метра.

Водачът, който управлявал возилото, бил със свой приятел, като и двамата били открити извън автомобила. Вследствие на зверския удар шофьорът е починал, а приятелят му, който е на 28 години, е пострадал тежко и е в критично състояние.

Водачът на „Мерцедес"-а е от Троян, но от известно време живеел в криводолското село Ракево. До късния следобед дежурни групи от полицията във Враца са правили оглед на мястото на трагичния инцидент. Оказало се, че водачът на автомобила бил с невалидно свидетелство за управление. По случая е образувано досъдебно производство.

32-годишен мъж с инициали В.А., служител на врачанска фирма, е загинал днес по обяд в тежка катастрофа, станала на изхода на Монтана в посока Видин. Мъжът управлявал служебно „Рено Клио" и се движел към Монтана. ГАЗ-ка с монтанска регистрация заобикаляла спрял ТИР и ударила челно „Клио"-то. Шофьорът издъхнал на място.

Снимка:Архив

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg