23-годишният работник от Сандански, който пострада в цеха за ковчези, е със спукан прешлен, съобщи struma.bg. Първоначално бе съобщено, че Петър Ставрев е паднал от 2 метра височина, но се оказа, че страница от ковчег е паднала върху него и го е наранила.

Петър Ставрев пострада в цех, намиращ се в местността Мацкова градина в курортния град. На кадри от видеонаблюдението от мястото на инцидента с 23-годишния работник става ясно, че Ставрев не е паднал от 2 метра, а брат му Симеон, който също е работник там, му подавал страниците от горно ниво, от около 2 метра височина. 

В момента, когато му подавал третата страница, той не видял, че Петър оставял предната на пода и е бил в наведено положение. Страницата му се изплъзнала от ръцете и се стоварила върху Петър, който също паднал на земята след удара. Тогава Симеон уплашен скочил от двуметровата височина, за да окаже помощ на брат си, който за щастие се размина само с леко напукване на единия прешлен и след направените му медицински изследвания е освободен за домашно лечение.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg