Контактна на COVID болни нахлу в съдебна зала в Пловдив. Това се случи по време на разглеждане на делото на  Миленко Ранеглов, който преби до смърт жена си Сийка в Шекера.

Припомняме, че 39-годишната Сийка Ангелова бе открита мъртва в дома си на 21 октомври 2020 година. Близки на пловдивчанката подали сигнал на 112 и на място пристигнала Спешна помощ. Медиците обаче забелязали следи от насилие и сигнализирали полицията. На 39-годишната жена били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя починала от нараняванията.

Делото срещу Миленко, който уби жестоко жена си в Шекера, влиза в съдаАгресивният мъж може да получи и доживотна присъда

Днес в съдебна зала бе майката на Сийка. Василка Ангелова без притеснение заяви, че съпругът й, внукът й и семейството на последния са с коронавирус. Именно поради тази причина не са в залата.

"Живеем заедно в Столипиново, добре съм, но не съм с предписание. Един доктор идва у нас. Нямаме документи. Само внукът ми е с тест, детето му е в болница с майката", заяви Василка.

Тези нейни признания предизвикаха смут сред участниците в процеса и сред съдебния състав. Председателят на състава нареди Василка Ангелова да напусне залата. Оказа се, че нито едно от децата не е било контактно с брат си и баба си. Делото продължава и към този момент. В съдебна зала родителите на убитата Сийка, чрез своя адвокат, предявиха частен иск, с който претендират обезщетение в размер на 75 хиляди лева за всеки.

Очаквайте подробности!