Таксиметровият бос  Радослав Керанов  е започнал гладна стачка в ареста,  научи ексклузивно TrafficNews.bg. Бизнесменът бе задържан в края на ноември, а срещу него са повдигнати няколко обвинения. Той е заподозрян в палежа на таксиметровия автомобил на Георги Ряпов, за който TrafficNews.bg съобщи първи и по подозрение в кражба на автомобил. Срещу  него е свидетелствал бившият му служител  – Хачо Хованесян . Той твърди, че преди месец къщата му в Стамболийски е била подпалена по поръчка на Керанов. Той е разказал на полицията, че е по нареждане е участвал в застрахователна измама. Конкурентът му Мариян Киров, с когото от години са във война, твърди че Керанов му е откраднал „Шевролет Епика”.  „Разфасовал я е в едно благоевградско село и си изпраща частите по Еконт” заяви тогава Киров пред  TrafficNews.bg

Според очевидци Керанов не се храни вече 4-ти ден. Гладната стачка е в знак на протест , тъй като бизнесменът бил категоричен, че обвиненията срещу него са нагласени. 

Преди 2 дни приятелката му Мария е била отведена за разпит в полицията. Това е станало след обиск в жилището му. Какво са търсили полицаите в дома на задържания преди 2 месеца Керанов не е ясно. Няколко дни по-рано обаче в телефонен разговор от ареста, бизнесменът помолил приятелката си да прибере част от спестяванията му,  като й посочил мястото, където държал парите си. 

TrafficNews.bg